Temat: Kredyty samochodowe
Być może coś na ten temat znajdziecie na tej stronie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Motoryzacyjne » Kredyty samochodowe » Kredyty samochodowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Być może coś na ten temat znajdziecie na tej stronie
Niestety link nie działa ;-(
Właśnie ostatnio dużo orientowałem się w kwestii kredytów samochodowych i doszedłem do wniosku że lepiej wziąść debet na koncie...
No to jeśli ktoś potrzebuje informacji w temacie kredytów samochodowych to może tu : http://pokredyt.pl/kredyt_samochodowy_bez_zaswiadczen
jest na stronie jeszcze opis u góry w zakładce kredytów samochodowych, bo te bez zaświadczeń to akurat mi przypasowały:D
nie wymagają zaświadczenia z miejsca pracy o wysokości zarobków i mają skrócone formalności więc w ciągu 15 już ma się kredycik
nie wiem jak to wygląda z tymi pozostałymi ale wnioski online można składać i mniej za kredyt wychodzi bo omija się koszty obsługi klienta i rozpatrywania wniosków , jak dla mnie fajne.
Takie kredyty zaciągane w 15 minut mają to do siebie, że potem spłaca się je długo i boleśnie... Przecież w 15 minut człowiek nawet nie przeczyta umowy kredytowej! ![]()
Czy ktoś korzystał może z kredytu samochodowego w Deutsche Banku? Oferta jest przedstawiona na stronie banku w kategorii pożyczki. Poszukuję opinii o kredycie w tym banku. Będę bardzo wdzięczny za opinie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Motoryzacyjne » Kredyty samochodowe » Kredyty samochodowe
Forum oparte o: PunBB