1

Temat: Przerobka ciezarowki z anglika na polaka

mam pytanko czy jest mozliwe przerobienie ciezarowki Volvo z angielskiej wersji na polska?? jak tak to jaki koszt i gdzie mozna to zrobic:?:)

2

Odp: Przerobka ciezarowki z anglika na polaka

proszę podaj model .. wink bo nie wiem czy chodzi ci o zwykły dostawczy , czy o dużego

Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne serdecznie zapraszam  dodaj ogłoszenie  lub ogłoszenia wink

3

Chodzi mo o duzego Volvo FH12 380 albo Volvo Fh12 420, z gory dziekuje

4

jak by to było maleństwo w sensie dostawczy  nie było by żadnych problemów .. z TIR’ami powiem szczerzę nie mam zielonego pojęcia ale jako ze się podjąłem zadania podpytam znajomych i postaram dać Ci odpowiedź

Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne serdecznie zapraszam  dodaj ogłoszenie  lub ogłoszenia wink

5

ok .. mam już coś smile , taka przeróbka kosztuje około 6000 -7000 tst.. dziś może będę miał jakiś link do konkretne firmy smile nie musisz dziękować

6

Ja się nawet spotkałem z firmami, które ściągają do PL ciągniki siodłowe i robią przekładkę ukłądu kierowniczego. To się opłaca z wielu względów, m.in. dlatego żę ciągniki są w UK znacznie tańsze niż w innych częściach europy i opłaca się je kupić nawet doliczając koszty przeróbki...